Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Sosialdemokrati i en skjebnetid" by Halvor Finess Tretvoll # eBook PDF Kindle ePub Free

Sosialdemokrati i en skjebnetid

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Sosialdemokrati i en skjebnetid
  • Author : Halvor Finess Tretvoll
  • Release Date : January 29, 2019
  • Genre: Political Science,Books,Politics & Current Events,
  • Pages : * pages
  • Size : 2062 KB

Description

Hva skjedde med sosialdemokratiet? Bevegelsen som formet Vest-Europa i etterkrigstiden har idag eksistensielle problemer.


I Frankrike er Sosialistpartiet i oppløsning. I Tyskland er SPD historisk svake. I Italia tapte Partito Democratico statsministerposten til en koalisjon av populister. Og i Norge tapte Arbeiderpartiet høsten 2017 valget alle trodde partiet skulle vinne. I «Sosialdemokrati i en skjebnetid» utforsker Halvor Finess Tretvoll hva som ligger bak denne oppsiktsvekkende utviklingen i europeisk politikk: En samtidig sosialdemokratisk kollaps i en lang rekke land.
Hvor alvorlig er sosialdemokratiets krise, hva skyldes den og hva kan gjøres? Forfatteren har reist gjennom Vest-Europa pÃ¥ jakt etter svar. Resultatet er en dyptloddende skildring av en utvikling som er minst like avgjørende som fremveksten av høyrepopulisme – og minst like viktig for fremtiden for demokratiet pÃ¥ kontinentet.
Halvor F. Tretvoll (f. 1980) har siden 2001 jobbet som journalist og redaktør i Ny Tid, Dagsavisen, NRK og Agenda Magasin.
Han har tidligere gitt ut bøkene Kosmopolitikk. En optimistisk politikk for det 21. Ã¥rhundret» (med Thomas Hylland Eriksen) og biografien Sigurd Evensmo: Alene blant de mange (med Stian Bromark).


Download Ebook "Sosialdemokrati i en skjebnetid" PDF ePub Kindle